Colofon

 

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door:

 

Tweeterp.nl is een uitgave van
de Stichting Engelens Belang

De volgende Tweeterp komt uit in het weekend van 21 januari. Kopij moet uiterlijk dinsdag 10 januari binnen zijn.

Dieren niet voeren, svp

geitjeIMG 0626Recent zijn twee geiten in het dierenparkje in Engelen doodgegaan door waarschijnlijk het eten van keukenafval. Natuurlijk is het leuk om met de (klein)kinderen een dierenparkje of kinderboerderij te bezoeken, maar voer de dieren liever niet. De dieren krijgen van de verzorgers een uitgebalanceerd dieet voor een gezond leven.
Je mag de dieren beslist geen in de keuken bereid voedsel geven, zoals aardappelschillen, rabarber, citrusfruit, uien, prei, vlees en vis. Dit is zelfs strafbaar. Ook snoeihout en tuinplanten, gemaaid gras natuurlijk niet aan de dieren geven. Hiermee voorkomen we dat de dieren ziek of zelfs dood kunnen gaan. Voor vragen neem contact op met J. Timmermans van de afdeling Realisatie en Beheer Openbare Ruimte, tel. (073) 615 31 86 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors van de website:

Artishoot fotografie Blank Autoschade De Schuilplaats logoHARPpurple email ITS Volger Stefano's Pizzamobiel logo website

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.

Ik accepteer cookies